Subiect: ATEISMUL
View Single Post
Vechi 24.01.2008, 16:03:20
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

shi nu in ultimul rand, omul ratzional umbla cu logica ratzionala a lumii pe cand cel Duhovnicesc umbla cu duhul/invatzatura din inima lui, pusa acolo de cineva mai mare ca el insushi.... iar logica... oho... poi asta e ca o tabla de shah de unde n-ai voie sa te abatzi nici o picatura, dar ligica domniei tale prin care ai concluzionat ca oamenii nu se trag din maimutze, este ca shi cum demonstratzia nici nu mai are rost din moment ce dumneata ashti forte sigur fiindca asha crezi dumneata, foarte bine ca faci asha ca asha cred shi eu ca nu ne tragem din moime, dar dumneata daca tot ai facut o demonstratzie, atunci pentru ce ai mai facut-o daca tot n-ai folosit-o la nimic decat sa ne iei ochii cu ea, ca daca ai fi folosit demonstratzia, atunci nu mai avea rost sa tragi concluzia, fiindca demonstratzia este chiar concluzia cu pricina nemaisuportand o concluzie de sublniere a unei demonstratzii pe care nicimacar n-ai facut-o, ca daca o faceai, atunci rigorile unei demonstratzii te-ar fi facut sa cazi atat de des incat ai fi cazut de atatea ori incat nu mai ajungeai la nici o concluzie, ca pentru a ajunge la rezultat itzi trebuie multa rabdare, iar dumneata ai sarit nu ca shi calul pe tabla de shah ci ca shi cel cuprins bineintzeles de ce insushi arturisea, de o revelatzie de la o musca pe care tacticos a cladit o frumoasa ravna de tip zelos concluzionand fainfrumos.... deci ma iarta iarashi daca iaca-ta ca tzi-am shi explicat ce vroiam sa spun.... din mintea mea din inima reflectata intr-o gandire mai firava ca shi aceea a unui gandac de bucatarie.... mai shi aia shtii cm ataca? merg la cercetare, shi unde gasesc caldura, mizerie, hrana, acolo fac colonie....
Reply With Quote