26.01.2015, 16:11:34
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 26.02.2013
Religia: Ortodox
|
|
Vorbele lui Iustin Capră:
- Când dorm, când stau, simt că pierd vremea, așa că mă gândesc la o problemă și dimineața, în general, mă scol cu soluția. Nu știu dacă am avut vreodată concediu, asta a fost o problemă și pentru familie. Plecam cu soția și copilul o zi, două și după mă întorceam să cioplesc, să sudez, să tai, altfel înebuneam.
- Am fost un copil-problemă și probabil că mai sunt, de vreme ce m-am marginalizat aici ca să nu deranjez pe alții.
- Nu cred că am fost vreodată beat. Am vrut să am mereu controlul asupra mea. Nu am vrut niciodată să deranjez.
- Îi spuneam soției mele că dacă o prind cu unul în pat, le fac amândurora o cafea. Dacă s-ar fi întâmplat așa ceva, însemna că nu am știut să fiu destul de drăgăstos cu ea.
- Eu sunt atipic și de aceea lumea nu mă iubește. Sau poate mă iubește secvențial.
- Ardealul a dat oameni de muncă, Moldova poeți, Oltenia conducători și Regatul hoți. Am ceva de făcut aici, nu pot pleca.
- Haideți să încercăm cu toții, cei rău văzuți, să devenim modele demne de urmat. Nu știu dacă am reușit sau nu. Am găsit oameni răi, murdari, jegoși și în Germania. Sigur, procentual erau mai puțini.
- Opus României pe glob se află Insula Sf. Maria din Oceanul Pacific. De aceea a zis Papa, în `99, că a venit în grădina Maicii Domnului.
- Suntem spirit, înainte de toate.
- Genialitatea, inteligența, nu ti le dă școala, care uniformizează. Ea dă informația. Mintea vine de la Dumnezeu. Asta e nenorocirea, înscrierea în canoane din care nu mai poti ieși.
- Cine vrea găsește soluții, cine nu, găsește scuze.
- Eu nu sunt inventator, Dumnezeu este.
- De meserie eu sunt român, iar la asta eu nu voi renunța niciodată, chiar dacă cei din jur te privesc ca pe un tataie țicnit.
|