Daca iti faci vila de 100.000 euro, e normal cand o sfintesti,prima data, sa dai 100-200 lei, chiar si 100 euro...
Noi insa de-abia ne vom ajunge cu reparatiile si mobilierul strict necesar la noua locuinta ( n-as vrea sa fiu nevoita sa iau aragazul pe picioare cu 2 ochiuri cum avea mamaia, si nici dulapul de bucatarie pe care l-a adus al meu de la taica-su din magazie, care e cojit pe jos....cand mi-a spus ca i-au estimat 100 de milioane meseriasii ca ar costa toate reparatiile de la a la z, si ca nu ne mai raman bani de mobila, mi-a picat fata...)..gasesc ca ar fi de bun simt sa dau preotului meu, daca vine special, tinand cont ca nici nu mai suntem in parohia lui, macar 50 de lei, dar daca nu o sa am atunci, o sa ii dau macar vreo 20 si ii mai dau pe parcurs, cand ma mai duc la slujba..... iar la noul paroh din zona pe bune ca n-as avea tupeu sa ii zic sa vina sa-mi faca sfestanie ca mi-am cumparat casa si m-am mutat, dar nu mai am bani... ( clar fara 50 ron n-as indrazni sa-l chem)...
( acum nici la meseriasi nu o sa dam atatia bani niciodata, o sa facem noi tot ce se poate face, si ei doar ce nu putem noi, adica fire, tevi, geamuri, gled, indreptat peretii, zidarie, etc, baia s-ar putea sa ramana asa si mi-e destul de sila, oricat as spala-o si dezinfecta-o, sper sa nu curga apa din wc sau sa fie robineti stricati, etc...)
A, si ar mai fi un aspect: daca ar fi sa gaseasca vreun meserias care sa ceara mai putin inclusiv pe materiale, pe motiv ca le "procura"de la firma unde lucreaza, si la noi vine in timpul liber? Nu ne-ar putea afecta negativ "karma", treaba aceasta? ( destul ca am trait in pacat si am muncit in zile de sarbatoare, acum daca mai folosim si materiale de furat, cred ca ....o sa platim cu varf si indesat

....)