În prealabil postat de alina_ghita
Nota 5 este nota ce se poate lua cel mai greu, deoarece nu se invata si atunci, trebuie sa tragi de elev, pentru a putea sa-i dai 5;exemplul concret, azi aveam 5 elevi la Mihai Bravu-(liceu din bucuresti) in situatie de corigenta, din cei 5 doar o singura eleva a incercat, a trecut m-a impresionat efortul ei, de atrece, nu a stiu mare lucru, dar a incercat;celilalti au ridicat din umar la propriu si au raspuns: ,,nu stiu''; in general ma abtin sa le comentez reactiile, oricat de suparata sunt, consider ca nu elevul este in totalitate de vina, pe langa el mai sunt si alti factori:
1. dirigintele, care afla de la elev, doar ce elevul vrea sa-i spuna: ,,doamna diriginta- aia de chimie a lasat toata clasa corigenta(cazul meu);
2. dirigintele merge la sefa de catedra fara sa verifice catalogul, sefa daca e o persoana diplomata vorbeste cu tine, verifica si vede miciuna elevului si a dirigentelui;
3.dirigintele (asa cum mi s-a-ntamplat mie azi) suna directorul acesta, fara sa verifice a venit in clasa si a spus: ,,parintele care a zis ca face reclamatie sa faca reclamatie'', m-am ridicat de la catedra si i-am zis directoarei:,,sa faca parintele reclamatie, dar la doamna inspector, sa vina sa ma vada si pe mine si pe elevi in asistenta''; in acel moment directoare a zis,, a nu am venit pentru altceva, reclamatia ar ajunge la mine''....
3.diriginta ,,inchide ochii'' cand elevii din clasa ei(9E) vin mahmuri la ora de chimie, cand urla, tipa si ma deranjeaza, pentru ca eu am incheiat contract cu acest liceu doar pana i 31 august anul acesta.
Repentii din generala , repata figura si in liceu, dar si la facultate pentru ca asa s-au obisnuit.
Username este numele meu adevarat, sunt profesor de chimie si fizica, in acelasi timp
|