Si daca nu reusesc sa il fac sa inteleaga? Mai bine nu mai fac? Mi-e frica sa mai incerc sa ii explic ceva, pt ca daca nu ii lumineaza Dumnezeu mintea si nu vrea sa inteleaga, intlege numai aberatii si ma mai ia si la misto sau sfarseste prin a-mi rastalmaci spusele si a pune vorbe blasfemiatoare in gura preotului, bisericii sau chiarDomnului...( biserica/popii/Cristos/spun, fac dreg, va invata cutare sau cutare...)...
Nici parintii mei nu cred ca au facut sfestanie in casa vreodata, si nici nu cred ca considera necesar sa o faca. Probabil cred ca daca vine preotul cu botezul odata pe an e de ajuns. Soacra-mea a facut " in luna martie pt ca atunci se leaga farmecele..". Ma gandesc ca daca ma mutam la ai mei, era si mai mare deranjul sa aduc preotul acolo, e si mai departe, si apoi ar fi si indreptatit sa spuna ca daca oamenii aia nu au facut-o niciodata, de ce ar veni in casa lor???
( Spunea un parinte din diaspora care are cont pe facebook ca dansul a hotarat sa nu se mai duca cu Botezul la familiile care nu au venit niciodata la biserica nici macar de Craciun, mai ales ca sunt si imprastiati pe o raza de 100 km, nu ca acasa pe aceeasi strada...)
Last edited by fallen; 27.01.2015 at 16:23:19.
|