View Single Post
Vechi 27.01.2015, 18:35:54
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Nu cred ca va face presiuni asupra noastra, sau a lui mai ales...poate in felul asta ar risca sa ne indeparteze, sa nu ma mai lase deloc la biserica, cu copilul, si ar fi cam riscant. Acum depinde din ce pct de vedere priveste, unii preoti considera ca nu au nevoie de enoriasii slabi in credinta si carcotasi si nici nu e nevoie sa faca compromisuri ca sa ii pastreze. Dar in cazul meu, nu a spus dansul ca nu-mi boteaza copilul, ci colegi de-ai nostri de aici...
Pede alta parte ma gandesc ca poate ar fi mai bine sa las omul in pace,sa il eliberez de povara pacatelor mele, mai ales ca ne si mutam, poate artrebui sa ne vedem de treaba si sa nu-l mai solicitam, nici t sfestanie, nici pt molifte, se poate trai si fara ele, cred, botezul l-om face cand l-om face, unde l-om face, apoi om merge si la impartasit, cand mai creste copilul si o sa pot si eu sa merg singura cu el pe jos, sa nu fie nevoie sa ma rog de al meu sa ne duca cu masina, sau sa se scandalizeze ca plec iarna cu copilul pe autobuz, etc..
Iar vorbim cate posibilitati pot exista...
Eu nu cred ca va ramane copilul nebotezat din cauza ca nu v-ati casatorit inca(mai ales ca barbtul este cel care refuza,deci in situatia asta si tu esti la mana lui si nu neaparat iti poate gasi vreo vina).
Acestea sunt chestii fine,nu poti obliga pe nimeni niciodata sa"te ia".
Dar faptul ca ati ajuns sa aveti un copil impreuna,sa aveti proiecte comune pt o casa noua,astea da sunt semne ca in sfarsit"indaratnicul"se indreapta inspre casatoria(si)cu acte in regula!
Zic eu...

Nu va lasa Dumnezeu,fiti fara teama!

PS-dar de ce sa mergi iarna cu autobuzul la botez?S-au desfiintat taxiurile in Bucuresti
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote