Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Iar vorbim cate posibilitati pot exista...
Eu nu cred ca va ramane copilul nebotezat din cauza ca nu v-ati casatorit inca(mai ales ca barbtul este cel care refuza,deci in situatia asta si tu esti la mana lui si nu neaparat iti poate gasi vreo vina).
Acestea sunt chestii fine,nu poti obliga pe nimeni niciodata sa"te ia".
Dar faptul ca ati ajuns sa aveti un copil impreuna,sa aveti proiecte comune pt o casa noua,astea da sunt semne ca in sfarsit"indaratnicul"se indreapta inspre casatoria(si)cu acte in regula!
Zic eu...
Nu va lasa Dumnezeu,fiti fara teama!
PS-dar de ce sa mergi iarna cu autobuzul la botez?S-au desfiintat taxiurile in Bucuresti 
|
De Craciun si de Pasti, daca gasesc taxi, cred ca mi-as putea permite...alminteri chiar daca e distanta mica, tot trebuie sa dai minim 5 lei, altfel nu te ia, si nu se merita pt cateva statii. Daca e chiar asa nasol si nu poti merge pe jos sau astepta in statie (frig, ploaie, zapada) , mai bine te lipsesti si stai acasa, mergi alta data cand e mai frumos, daca nu e vreo urgenta ( sa mergi la doctor, de ex). Indemnizatia de crestere a copilului e doar 600 lei/luna, cred ca ar fi mai intelept sa pastrezi banii de taxi pt urgente medicale, nu pt entertainment :D...
( banuiesc ca daca ii erau copilului, are febra mare, etc, Doamne fereste, nu e de ajuns sa fugi repede cu el cu taxiul la impartasit, ci mai degraba la spital...)
PS : nu numai ca nu poti obliga pe nimeni sa te ia,'dar nici pe tine nu te poate obliga nimeni sa stai cu el, daca nu iti convine sau nu te simti in siguranta. Chiar daca lumea spune ca daca ti-a facut copil, acum trebuie sa il suporti pana la moarte, eu consider ca de-acum e si viata copilului in joc si nu as putea risca sa il traumatizeze in vreun fel...chiar daca lumea spune ca trebuie sa rabzi de dragul copilului, ca sa nu creasca fara tata, decat cu un tata cretin, mai bine lipsa...parerea mea... ( mai grav e cand e tata bun cu copilul si rau cu sotia, cand o trateaza ca pe o servitoare, ca pe un obiect, un rau necesar... si il face si pe copil sa-si dispretuiasca mama....)