Citat:
În prealabil postat de ioana5760
Nu cred ca ai ales bine sa ramai langa acest barbat, tu tragi hais, el cea, te inhami la prea multe probleme si nu esti decat la inceput de drum. Nu te supara, e doar parerea mea.
|
Ba da, vrea familie, dar poate nu si-a dat prea bine seama cu se mananca...sau poate eu nu mi-am dat seama, desi nu suntem la inceput de drum, suntem de 8 ani impreuna...doar ca eu poate aveam o viziune mai independenta despre familie, nu de supunere neconditionata si nici de acceptare a unor compromisuri. Desi la inceput am acceptat, poate prea multe, numai de frica sa nu esuez in a-mi pastra familia, ulterior am inceput sa ma incapatanez pe anumite chestii. Daca initial as fi acceptat sa stam asa, fara sfestanie, acum consider necesar sa o facem. Desi se pare ca consum prea multa energie in acest scop, tinand cont cate multe altele ar mai fi de facut in casa aia...pentru alea nu ma agit atata....ma mai supar, ma mai ia stomacul d nervi cand imi comunica ca a luat cate o decizie ( o sa luam cutare, sau n-o sa mai luam cutare) care nu prea imi convine, insa cred ca pana la urma toate astea se vor rezolva fara sa fie nevoie sa nu dorm noaptea sau sa am batai de cap, pecand un inceput bun, cu binecuvantare de la Dumnezeu, mi-ar spori mult mai mult confortul psihic...
( bine, stiu ca acum o sa ziceti ca daca nu m-am cununat, de ce mai insist sa fac sfestanie, sau sa beneficiez de alte servicii religioase care teoretic mi-ar aduce binecuvantare de la Dumnezeu...si cati nu sunt ca mine, care tin la astfel de servicii, eventual platite, sperand sa se elibereze de poveri si de neajunsuri, dar nu lefac exact pe cele care ar trebui mai mult....dar nu e de judecat, unii poat chiar nu stiu, altii nu considera necesar, altii cred ca nu e cu putinta, pentru ei...cate nu sunt, femei batrane, care merg la molifte, platesc acatiste, pentru sanatate, pentru mosteniri, pentru " dezlegare de vraji si blesteme", dar ele fie uita, fie nu considera ca e pacat ca au trait sau traiesc necununate, sau cu barbati insurati, sau ca au facut avorturi fara numar, sau ca isi pizmuiesc fratii sau alti membri aifamiliei si le vor raul, sau poate pur si simplu stiu toate astea si le pare rau, se pocaiesc, poate chiar s-au spovedit, dar lumea nu are cum sa isi dea seama ce in sufletul fiecaruia, lumea vede si judeca doar ce spui si faci...)