Citat:
În prealabil postat de tot_jean
ati auzit de jocul TELEFONUL FARA FIR? eu ma amuzam foarte mult cind auzeam ce cuvint iesea la ultima persoana din cerc.:D
Traditia se pare ca e un fel de telefon fara fir.Pe cind Sfanta Scriptura e ALB PE NEGRU.
asa ca.....daca apar contradicti intre cele doua eu zic sa ne bazam pe Scriptura.
|
Mie mi se pare foarte interesant cum niste tipi care au trait prin secolele XIX-XX, sau unii sunt chiar contemporani, ne tot indeamna sa traim ca primii crestini - obsedantii "early christians".
Vine cate unul si ne invata ca tot ce face biserica e aiurea, is doar denaturari, noi trebuie sa traim ca "early christians". Nu stiti cum traiau "early christians", ca nu erati nascuti pe vremea aia? No problem, va explic eu, cutarescu. Ca eu stiu. Sigur!
Si vine cate un ins dintr-asta, care declara ca asa traiau primii crestini, cum zice el, si trebuie sa-l credem pe el, icsulescu, nu biserica - care nu stiu cum sa spun, dar exista pe vremea primilor crestini, care faceau parte din ea.
Daca tot bati toba atata, de ce nu ne dai si exemple concrete ale contradictiilor dintre Scriptura si Traditie?