View Single Post
Vechi 30.01.2015, 11:35:51
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Pai exact asa o sa fac. Numai sa nu ii dau idei ...
Nu am reusit sa o fac . M-a ignorat. S-a bagat inseama aurolacul cartierului, ca sa-i dea si lui mir, sa-i dea tamaie, sa se roage pt el, sa-i dea de o cafea, ntre timp ma tot intreba pe mine ce vreau sa zic, si n-am mai zis nimic...
Oricum nu cred ca era potrivit sa intreb asa ceva..suna ca si cum m-as duce la barbatul meu si i-as zice " umbla vorba prin targ ca s-ar putea sa ma inseli, asa-i sau nu-i asa?". Iar el sa zica pai daca atata incredere ai tu in mine, incat apleci urechea la ce spune lumea-n targ...

Mai voiam sa intreb inca o data daca sigur e ok daca beau apa peste noapte sa mai iau dimineata anafura si aghiazma ( am mai intrebat odata si a zis ca da, dar tot asa nu cred ca m-a auzit ca parca mai vorbea si altcineva); defapt eu voiam nu sa intreb ci sa cer voie, dezlegare, pt ca la cat ma chinuie setea inunele nopti, n-as mai putea lua nimic dimineata niciodata ( daca nu ar fi pt copil nici nu m-as deranja)...pt ca asa ma mustra constiinta ca poate ma doare stomacul si din cauza asta...desi mai rar ma doare dimineata, de obiceimimi e bine dupa anafura+ aghiazma, pana dupa-amiaza...m-am mai gandit ca poate am gresit ca nu m-am straduit sa postesc macar miercurea si vinerea, am incercat cel mult sa ma abtin de la carne, si nii aia pana la capatul zilei; astazi mi-a propus sa incerc, dar tot m-a incercat putin durerea de dimineata, acum m-a mai lasat..
Reply With Quote