View Single Post
Vechi 30.01.2015, 12:08:01
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Marimira, de ce sari si tu asa?

Alin a expus un simplu fapt concret, si anume ca deja suntem indosariati si ca toti avem acel numar in loc de nume (CNP-ul).

OK, ai dreptul la posibilitatea sa refuzi cardul si sa umbli in n-shpe directii cand ai nevoie de un medic, dar cu ce schimba aceasta mersul lucrurilor? E vorba ca alegi ceva ce nu are nici o finalitate; nu te face mai buna, nu te face mai sfanta, nu te face nicicum mai altfel decat noi astia ce acceptam nenorocitele alea de bucati de plastic numite carduri de sanatate. De asta eu personal nu imi explic marea valva impotriva plasticului numit coada-cap: drac (ca doar cuvantul card e cuvant 100% romanesc si se explica dracul ala ce iese citit coada-cap; zi-i unui americam sau unui altceva decat roman - sau latin poate, ca (,) card = drac, ca te va intreba ce e acela drac).

si totusi, de cand treaba asta cu carduri si cipuri e o cauza majora?
de cand s-au apucat toti sa interpreteze apocalipsa dupa bunul plac?! de cand ii duce pe unii mintea sa mai manipuleze niste oameni?!

si ateu sau orice altceva (care are capul si pentru alt motiv decat sa nu-l ploaie in gat) sa fii si sa citesti apocalipsa, nu vezi acolo nici un cip, nici un card, nimic de genul (decat daca asculti de unii si altii care vin cu idei manipulatoare)

Si sfarsitul va veni cand crede Dumnezeu de cuviinta; orice am face, n-o sa putem impiedica asta,nici daca am deveni cu totii crestini practicanti. Sfarsitul va fi. Cand, nu se stie; ca sunt semne, sunt, de mii de ani, ca vor mai fi semne, poate inca mii de ani, sau poate mai putin, sau poate inca o zii. Asta n-o s-o stim si nici n-o sa scapam de sfarsit mantuiti pentru ca "am ales" sa nu luam cardul de sanatate (care, cica, e atat de nociv, ca ne vinde automat sufletele diavolului fara ca noi sa stim; ne vindem credinta fara ca noi sa stim; ne facem loiali lui Antihrist (sau poate Antiihrista) far ca noi sa stim, doar pentru ca am ales sa acceptam o bucata de plastic in a carui microcip sunt datele noastre medicale). Pffff, crunt, mai, ce sa zic?!

Acum intrebare: a patit careva ceva ca a acceptat (intr-un final, chiar si fara sa vrea) codurile de bare (care erau vezi-doamne, tot o vanzare a credintei?) a patit cineva ceva acum catianiorfi, cand s-au implementat CNP-urile? Cardul bancar a vandut cuiva credinta prin faptul ca exista prin portofele sau prin casa? buletinul din plastic, care, si ala, a starnit n-shpe controverse, a facut cuiva ceva? Ce va face sa credeti ca (,) cardul national de sanatate va va face ceva? Sau aveti impresia ca va lepadati de Dumnezeu asa, fara voia voastra?! Asa simplu credeti ca este? Asa prosti credeti ca ne-a facut Dumneze, astfel incat sa credem ca ne lepadam de credinta prin obiecte INOFENSIVE?
Eu ma cam indoiesc de asta...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote