Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha
Nu ne sunt de folos pentru mantuire, de acord, dar NICI NU NE IMPIEDICA SA NE MANTUIM. Doar noi, in "desteptaciunea" noastra ne impiedicam propria mantuire. Simplu ca "Buna ziua".
Ca unii s-au trezit sa zica chestii de genul celor ce le-am scris mai sus, e alta, dar si intre preoti, cati sunt atat de anti-cip, cati sunt pro-cip sau macar indiferenti? Cei care ne spun ca cipurile si plasicurile astea NU influenteaza mantuirea sunt mai prosti si mai tampiti decat cei care spun contrariul (vezi, cauta bine, ai sa vezi sa sunt mai multi cei care cred ca cipurl nu influenteaza mantuirea).
|
Ti-ai insusit parerea oficiala de la televizor. Din pacate, ai cazut intr-o capcana. Cipurile nu sunt recomandate crestinilor cu intentii nobile. In privinta mantuirii, crestinii nu pot afirma altceva decat ceea ce scrie in Apocalipsa, capitolele 13-17. E dreptul nostru sa ignoram ce vrem, insa e dreptul lui Dumnezeu sa ne judece in functie de alegerile noastre. Cipurile din carduri, fiind premergatoare pecetii antihristice, e bine sa le evitam, conform recomandarilor unor oameni care stiu ce e postul, rugaciunea, Ortodoxia si Sfantul Duh.
Fiecare crestin isi alege de cine asculta, caci acesta e veacul minciunii si al marii inselaciuni. De ce se spune ca in aceste vremuri se vor mantui foarte putini? Uita-te putin la acest videoclip si vezi cum poate fi influentat comportamentul unui animal. Vezi ce ni se pregateste si apoi spune cu sinceritate daca ai vrea sa ai un microcip implantat.
https://www.youtube.com/watch?x-yt-c...-ts=1422503916
Daca multi accepta carduri de diferite feluri, crezand ca acestea aduc doar avantaje, s-ar putea sa accepte si cipurile implantate. In conditiile in care comportamentul omului poate fi influentat, mai poate fi posibila mantuirea? Crezi ca avertismentul din Apocalipsa este ceva ce poate fi ignorat fara consecinte directe asupra mantuirii?