Citat:
În prealabil postat de antoniap
Scrie in Apocalipsa sa nu acceptam in locul numelui un numar al carui semn este 666 fara de care nu vom putea nici vinde, nici cumpara? Ce explicatie mai clara vrei? Aceasta este cea mai clara parte a Apocalipsei. Au interpretat-o cum trebuie oameni care stiau ce e postul si rugaciunea, ce e Ortodoxia si Duhul Sfant. Ei ne sunt ghizii spirituali, nu oamenii fara Dumnezeu care vor sa ne vada cipuiti din motive straine de Dumnezeu.
|
Eu ce-i drept insuficient deprins cu postul si rugaciunea nu doar ca nu ma simt in masura sa interpretez Apocalipsa (si pana aici nu sunt absolut deloc ironic), dar eu nu am vazut sa scrie in Apocalipsa cum ca semnul fiarei ar fi cipul.
Iar oamenii "are stiau ce e postul si rugaciunea" si care interpreteaza cipul ca fiind semnul fiarei sunt de fapt niste sectantii de prin SUA. Dupa ca unii au preluat asta este cu totul altceva.
Nu doar ca nu ai adus nici macar un argument ca cipul ar fi echivalentul lui 666 din Apocalipsa si ca sursele tale de informare sunt cateva site-uri extremiste, antisemite si intolerante, dar poate ne spui care sunt teologii recunoscuti sau marii pastori (nu pastori neoprotestanti) care spun clar "cip=666". Asta ai afirmat. Sa vedem cu ce iti sustii afirmatia.