View Single Post
Vechi 02.02.2015, 22:23:01
EzioAuditore
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Daca Dumnezeu l-ar trazni de fiecare data pe violator nu am mai vorbi de miracol. Am vorbi de o lume guvernata prin traznete divine.
O moarte subita ar fi de ajuns pentru stima Lui. Nu crezi?

Citat:
Liberul arbitru inseamna capabilitatea pe care o au oamenii (si ingerii) de a alege intre bine si rau, adica intre legea lui Dumnezeu si alte (ne)legiuiri.
Femeia care a ales legea lui Dumnezu s-a aflat in alte (ne)legiuiri ceea ce arata o dezordine nu o lege. De aici am si atras atentia asupra "junglei" ... Dar nu ai binevoit sa citezi si acel pasaj ca nu iti convenea. Logic!

Citat:
Violatorii ajung violatori, hotii hoti si criminalii criminali in urma unui exercitiu al liberului arbitru (luan optiunea nefericita pentru ei).
Imperfectiuni nu inseamna drept. A fost acordat acest drep prin "liber arbitru" ? Atunci este o lume haotica nu-i asa ? Deci cui ii pasa ...

Citat:
Liberul arbitru nu inseamna ca nu exista suferinta. Dumnezeu nu ne-a promis ca nu vom suferi. Ceea ce ne-a promis El este ca, daca il urmam si cultivam virtutile, vom fi fericiti.
Dar sa observi aceasta suferinta fara sa faci nimic cum se numeste ? oare sadism? ...
Reply With Quote