Citat:
Īn prealabil postat de iustin10
Intotdeauna gandurile necurate au existat in noi , nu numai la apocalipsa
Aceasta predispozitie din noi la rau va usura misiunea fiarei
Dar fiara insasi e un rau extern noua, care ne va pune sa facem un semn extern de adeziune,si anume insemnarea pe brat
Nu sunt de accord ca simpla insemnare cu un semn ,cu un card e vinovata , daca cel ce ti-o cere nu e impotriva lui Hristos .
Doar daca iti zice sau sugereaza ,<<inseamna -te cu acest semn ,caci eu sunt mai mare ca Hristos>> , atunci e un pacat
Sau poate sa nu iti zica cu subiect si predicat ,dar sa tinda sa il inlocuiasca pe Hristos in viata ta, sa iti ceara insemnarea in schimbul renuntarii la Hristos,fie si neexplicit exprimate
Sa admiri pe altcineva mai mult decat pe Hristos
Atentie, caderea celor multi nu se va face cu biciul,ci din admiratie si entuziasm,uitand de Hristos
|
Aici e problema. Cu acest cip, se urmareste controlul total al omului. Nici comunistii nu au avut astfel de mijloace de control. Controlul total presupune si controlul mintii. Ia priveste cum se poate realiza acesta la animale:
https://www.youtube.com/watch?x-yt-c...-ts=1422503916
Iar daca nu avem controlul mintii, nu mai putem avea nici mantuire. Observam cum tot felul de patimi sunt prezentate de parca ar fi virtuti. Iar cu ajutorul acestor microcipuri, acestea se pot amplifica. Am putea deveni mai violenti, de exemplu. De aceea, am fost avertizati sa nu ne insemnam pe mana dreapta sau pe frunte cu un ,,ceva' fara de care nu putem vinde sau cumpara. Adica sa nu purtam in trupul nostru un ,,ceva" care permite controlul total asupra noastra. Ni se mai da un indiciu. Sa nu acceptam un numar al carui semn este 666 in locul numelui de botez. Acest control total este mai mult decat demonic, este fiara. De demoni te mai poti apara, de fiara - nu! Fiara isi propune sa ne subjuge atat trupurile cat si mintile si sa ne desparta de Hristos.
Numai o minte dominata de tatal minciunii a putut inventa asa ceva. Practic, fiara este acest sistem antihristic care este mentinut tot de oameni, dar de oameni stapaniti de duhuri rele, de ura impotriva lui Dumnezeu si a lui Hristos. Pe masura ce va trece timpul, ne vom convinge din ce in ce mai mult ca este asa. Nu o spun eu, ci au spus-o deja altii inaintea mea.
Aceste documente electronice tind spre acest control total. De aceea, multi duhovnici de la noi si din alte tari ortodoxe ne recomanda sa le evitam. Daca aceste carduri erau bune , le acceptau cu prioritate alte tari mai dezvoltate decat noi.
Totul este prezentat in mod viclean, in asa fel incat omul sa accepte lucrarea de amagire pas cu pas. Nimeni nu ne cere sa ne lepadam explicit de Hristos, ci vom fi lasati sa credem ca suntem crestini, ba chiar si ortodocsi, cand, de fapt, drumul spre mantuire ne este blocat. Pe de o parte - ecumenism, pe de alta parte - cipuri! Asadar, aceste avertismente nu trebuie sa creeze panica, ci trezvie.
Nu vom putea fi si cu Hristos si cu necuratul.
Iata un material in care gasesti si alte explicatii:
https://www.youtube.com/watch?v=Oy65opKod54