Citat:
În prealabil postat de Wryetui
Exact la aia ma gandeam si eu, doar ca problema vine cand nu stiu ce sa fac ca sa fie placut lui Dumnezeu, adica cum sa stiu ca o decizie ar fi placuta lui Dumnezeu si care ganduri imi vin de la El. Si atunci cand ma rog pentru a sti ce cale sa urmez nu stiu cum sa interpretez mesajul de la El...
|
Nu e asa usor sa fii placut lui Dumnezeu,sa actionezi conform voii Lui .Dar nici imposibil nu e.
Semnul clar este constiinta ta ,care se umple de fericire si de raspunsuri cand 'nimeresti' calea cea dreapta .
Uneori calea dreapta nu vine cand respecti reguli ca la carte ,se incapatineaza sa nu apara.
Alteori insa vine prin travaliu ,prin urmarea constanta a rugaciunii , a slujbelor, a citirii
Alteori vine brusc, in mijlocul unei conversatii,cand faci un gest neasteptat de intelegere a celuilalt, un gest de abtinere si de daruire .
Regasirea lui Dumnezeu in noi e un drum de o viata. Oricum,la sfarsit constatam ca El a fost mereu cu noi , si ca era sufficient sa ne smerim , ca vocea Lui sa ne umple cu totul.