View Single Post
Vechi 06.02.2015, 14:27:05
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Vreau sa va zic ca ieri am avut o zi foarte agitata ( sunt probleme la serviciu, nu reusesc sa-mi iau salariul, si ma tem ca nu vom rezista in ritmul asta pana cand ar trebui sa nasc, ca sa pot lua indemnizatia...), si de suparare si nervi nu am putut manca nimic din cele sanatoase, decat snitzel si crochetele de cartof...desi aveam si ardei, si castravete, si salata de sfecla...pur si simpli cred ca stomacul nu avea rabdarea necesara sa digere cruditati..drept pt care azi, desi e harti, mi-am luat la mine zacusca, masline, halva, sarmalute de post, fructe...sa vedem ce si cat putem...am pus insa lapte in cafea, destul de mult, asa obisnuiesc de ceva vreme...poate pun si iaurt la sarmalute, dc apuc sa le mananc...totusi nu stiu daca e totul in regula, ca prea mi-au disparut brusc durerile de stomac ( dc am putut manca zacusca ???) de vreo saptamana...inca mai resimt oboseala si dureri pelvine, mai ales la efort, dar in rest nimic, si abia peste inca o sapt trebuie sa mai merg la control...am citit pe un alt forum ca mai multe femei cand s-au dus la control la 12 saptamani au constatat ca sarcina se oprise in evolutie pe la 8-9 ......( dar inca nu se eliminase, era acolo, doar ca numai era viu...)....
Reply With Quote