Subiect: AUTENTICITATE
View Single Post
Vechi 25.01.2008, 22:27:01
corbu corbu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.01.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alynnna
Corbule de vor tacea difuzoarele vor canta pietrele, pentru ca asta e Ortodoxia:D
Pentru budisti va vorbi Buda din statuia sa?:D:D Da in parte este adevarat ceea ce sustii tu, pentru o credinta dreapta nu e nevoie de strigate dar, te intreb frumos si civilizat pe tine unde ai auzit tu personal o slujba difuzata la maxim in piete sau la tv? Daca te deranjeaza postul schimba canalul, daca nu iti place cand treci pe langa o biserica ortodoxa, ca auzi cantand Doamne miluieste in boxe pune-ti mp3 pe urechi sau ocoleste strada.:D Corbule, ortodoxia este viata insasi pricepi? Si daca ea este viata, cum poti tu opri viata doar ca asa iti place tie?:angry::angry::angry:
,,Iar daca cei mai cazuti de la Dumnezeu au fost siliti sa-L marturiseasca, cum n-o sa faca acest lucru piatra cea fara de vina, care se supune orbeste voii lui Dumnezeu ?'
Se va ajunge sa se spuna ,,uciga-l difuzoarele', in loc de ,,uciga-l toaca'.
Cu respect, cititi mesajele cuvant cu cuvant:Cum credeti ca ar fi, pentru toti credinciosii-buni,rai, slabi, bolnavi, infirmi, batrani-ca toate lacasurile de cult din cartier sa transmita prin difuzoare slujbele la maxim, sub pretextul acesta, ca toti sa o asculte, indiferent unde sunt?
In ceea ce priveste acoperirea urechilor sau ocolirea strazii, indemnul mi se pare urat si necivilizat-nu cred ca a trebuit sa procedati astfel cand ati trecut pe langa biserica oricarei alte confesiuni.Respectul trebuie sa fie reciproc, crestinilor!
Cititi si mesajul lui NOESIS, sustine aceleasi idei:...,,cred ca Hristos ar fi mai multumit daca ai fi vecina buna si nu ti-ai enerva si supara aproapele, oricare ar fi el. La o adica o cantitate moderata de tamaie nu are cum sa raspandeasca mirosul pana dupa usa.Calitatea si nu cantitatea conteaza. Bunavointa catre ceilalti conteaza si mai mult. Dracul fuge de tamaie, dar fuge si din fata oamenilor buni care raspandesc bunatate in jurul lor. Ah, da, si vine cand este harta si cearta. Deci ai grija.':)
Reply With Quote