Incep sa regret ca m-am bagat in aceasta disputa cu semnele vremurilor
Cel mai bine e sa nu ne intrebam noi oamenii despre vremurile din urma,asa cum ne indeamna si Mantuitorul sa facem.
Nici sa ni se para ca pot fi interpretate asa usor si evident.
Nici sa nu judecam anumiti parinti daca ne atrag atentia asupra unei impotrivirii cat se poate de literale,caci nu am ajuns noi la gradul lor de induhovnicire ca sa intelegem ce au vrut sa zica
Nici sinodul bisericii sa nu il judecam daca ne spune sa fim echilibrati in abordari
Nici pe altui useri daca inteleg mai direct aceasta impotrivire si nu doar simbolic.
In continuare nu sunt de accord cu o impotrivire dramatica ,ci doar cu una simbolica ,si mi se pare un subiect secundar . Dar sunt simplele mele pareri subiective .
Efectul acestor discutii e ca ne abat de la ce e cu adevarat important , lupta cu propriile noastre pacate .
Doar un ochi limpede poate vedea deslusit adevarul .
Daca ne vom pastra ochiul limpede prin curatirea de pacate ,atunci vom vedea si in ziua din urma sa ne ferim de semenle fiarei ,si sa ne impotrivim pana la sange
Dar cum ne vom putea impotrivi fiarei din afara ,daca noi nu am dus lupta cu fiara din noi ?
|