10.02.2015, 15:50:42
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de Barsaumas
Inca un pro-occidental spalat pe creier. Altfel, esti destept, rafinat si cu simtul umorului. Dar, cind vine vorba de Euro/America, parca sunt unii din voi...nu stiu cum sa le zic.
Eu o spun clar: nu sunt de acord cu jihadul/terorismul islamic din tei motive: omoara oameni nevinovati, e indreptat subiectiv, criminal si ingust asupra crestinilor si evreilor, si contribuie la edificarea statului politiennesc global; mana cereasca pentru gunoaiele care ne conduc.
Insa daca doar conducatorii ar fi lichidati de miscarile create sau finantate de alti cnducatori, daca conducatorii s-ar nimici reciproc, doar ei, repet: doar intre ei unii pe altii, ar fi ok. Nici o paguba. Nici de Obama, nici de Abu al-Bekr, nici de Al-Assad, nici de Merkel sau Hollande, nici de Abbas, Netanyahu, Putin, Poroshenko, Orban sau Ponta sau Iohannis. Toti sunt doar gunoaie cu grade militar-securistice si/sau masonice. Adica animale posedate de dorinta de putere si avere.
|
Multumesc! :D
Eu comparam sistemul prezent cu cel dinainte de decembrie 1989. Sper ca nu spui ca preferai acel sistem, nu?
|