Citat:
Īn prealabil postat de guardian knight
Nu cred ca aceasta atitudine pro-bolsevica ar trebui sa o aiba romanii !
In aceasta situatie tulbure,atitudinea de mai sus se poate incadra la categoria TRADARE DE NEAM SI TARA !
Proslavirea unor vecini dusmanosi si dornici de a dezmembra statul roman in bucati (din care sa-si ia o halca !)si care din opportunism istoric au trecut in barca Moscovei,in parallel cu diabolizarea Europei si a Sua mi se pare un gest dem de un bastus !!!
Rusine !
|
Postarea dumitale insa, intra la categoria "pentru stapan latram, sub steagul lui ne aglutinam". De ce? Primo, ca ne e frica; secundo, sa ne fie bine (derivata din prima). Genul asta de atitudini vedem la orice maidanez; (se presupune ca) oamenii au ceva mai multa demnitate si mai putin instinct infricosat de a supravietui. Din astia ca tine ar fi tradat la semeni, pe vremea Holocaustului sau a Gulagului, la greu.
Mor cind vad ca unii oameni admira...taman pe cine/ce este la putere.
Cit de greu de cap sa fii sa vezi ca de obicei aceasta "loialitate" e conditionata de un amestec, vecin cu voma mintii, de frica si asteptari foarte pamantesti. Si daca e dezinteresata, tot ramane suspecta, pentru simplul motiv ca acei admirati sunt tocmai...cei cu painea si cutitul! guardian knight si Cristi, e asa greu de inteles!? Cristi, de la tine am pretentii. De ce nu incerci sa gandesti ca mine? Si eu am gandit candva demult ca tine. Insa am aflat adevarata istorie a Euro-Occidentului. Si..m-am ingrozit e putin spus.
A propos, daca ar fi invers, si am fi sub ocupatie rusa, da, as fi anti-rus, pina in varful meristemului. :)
Dar nu anti-ortodox. Asa cum desi sincer doresc distrugerea civilizatiei occidentale, ca find tumora plasata de Diavol in corpul planetei, nu sunt anti-protestant sau anti-catolic.
Unde sunt marii sfinti catolici din vremea contrareformei sau, de partea cealalta, tipi ca Knox, Calvin, Spurgeon, Melanchton? Cred, ca in Rai isi pun toti mainile in cap si plang cand vad ce au ajuns occidentalii, candva atat de bogati in sfinti si predicatori: o rasa in decurs de subumanizare/involutie, pionii Satanei.