View Single Post
Vechi 11.02.2015, 09:51:43
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dobrin7m Vezi mesajul
Asa este Ovidiu, sanatatea sufletesca poate fi cultivata si fara card national de sanatate.
Mesajul care n-a ajuns la urechi strambe, este ca poate fi cultivata si cu.

Citat:
Chiar nu are legatura nici cu fluxurile emotionale si nici cu pierderea ratiunii.
Ba are, se pare ca cei care vin in contact cu el, fie si doar auditiv, isi pierd uzul ratiunii.
Asta da argument anticip

Citat:
Legat de ideea vehiculata de Alin "sa nu dea o boala cronica in tine ca sa stai drepti in fata la sistem sa iti dea medicamentele necesare" pot sa spun ca aceasta denota o lipsa totala de incredere in grija lui Dumnezeu si numai un om care nu are deloc nadejde in Dumnezeu poate gandi asa ceva.
Pai si mersu tau suveica la doctori, cand la cei din Anglia, cand la cei din Romania, se incadreaza lejer aici, dupa stilul asta de gandire, nu crezi?

Citat:
Cine are incredere in Dumnezeu nu accepta ceva inutil de frica bolilor ce vor veni si de groaza ca sistemul nu ii da medicamente ca iata aceasta seamana a lepadator de Hristos.
Daca ai "nadejde in Dumnezeu" dupa standardele astea, de ce nu eviti total doctorii si medicamentatia "sistemului" (stii tu, medicii sistemului, BigPharma ne vrea raul, etc) sa vezi ce se intampla dupa?

Ce usor e sa vorbesti cu ipocrizie, in timp ce tu te indopi bine mersi cu pastile, le spui altora sa "evite sistemul".

Ca sa nu mai zic ca argumentul denota prostie crunta, adica eu imi risc viata pentru "a nu accepta ceva inutil".

Gen, mor daca nu iau medicamentatia, dar nu o iau ca eticheta asta de pe cutia de pastile mie mi se pare inutila, deci sa-mi risc viata pentru a evita ceva care nu ma duce capul sa pricep la ce ar fi util.

Citat:
Eu am incrededere in Hristos, si am nadejde in Sfanta Treime si stiu ca nu voi suferi decat ceea ce voi merita sa sufar , in rest Dumnezeu ma va scoate la liman mereu. Cu o conditie: sa Ii acord increderea si dragostea mea.
Si cu o doza de fudulie nejustificata si nitica ipocrizie printre.

Last edited by AlinB; 11.02.2015 at 09:53:46.
Reply With Quote