Subiect: Va fi razboi?
View Single Post
Vechi 11.02.2015, 10:18:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Un prost arunca un bolovan in balta! Eu sunt ala!

Iertati-ma fratilor, dar abia dupa ce am postat, am realizat ce mare branza am facut. De aici bineinteles ca vor lua nastere cel putin doua tabere, dar si dintr-acei care vor scrie doar sa se amuze.
Personal nu fraternizez cu NATO, dar din istorisirile mamei care a trait pe viu si atunci cand au trecut nemtii si cand au trecut rusii, ca la ultimii a fost macel nevinovat. Femei, batrani, vite, cai, produse de orice fel din gospodarie, durere si vandalism. Ce nu puteau lua, distrugeau. Femei violate, batrani chinuiti, tot ce era mai rau au trait bietii romani de prin sate. Si mai stiu ca tot "fratii ortodocsi" rusi, prin conducerea lor si-au infometat groaznic propriul popor, dandu-le nemtilor TOT, chiar inainte sa realizeze intentiile lui Hitler. Si mai stiu ca tot tatuca Stalin a ordonat executarea a aproximativ 22.500 de polonezi, mare parte tineri ofiteri, nevinovati. Daca cu occidentul o mai scoti la capat intr-un fel, de la rusi nu te poti astepta nici la mila, nici la ratiune. Cei ce au putere de decizie, nu au absolut nimic cu ortodoxia si cu Dumnezeu. Degeaba ne certam noi pe forum si luam partea unora sau altora. Cand armele vorbesc, ingerii plang!!! Poate de aceea au aparut pe toate site-urile cum de ceva vreme in foarte multe biserici din Rusia plang icoanele...

In primul rand Armata Rosie nu era "armata ortodoxa", aia erau oameni de pe tot cuprinsul imperiului, unii probabil erau si musulmani, in mare cam toti erau indoctrinati si probabil atei.

Si cum ai zis si tu, si conducerea Statului roman din acele vremuri, numai bine n-a facut tarii si romanului de rand.

La fel, nu poti spune ca Stalin e tot una cu Putin.

La ora actuala ceea ce putem sti cu certitudine este ca nu Putin cauta razboiul ci occidentul are o gandire profund viciata iar democratia este doar o perdea pentru un nou tip de dictatura.

Cum poti aplauda rasturnarea unui guvern legitim ales, prin miscari de strada violente si proclama ca asta e "vointa poporului"?

Dar este exact ce a facut si Europa si SUA, au binecuvantat un rau evident.

Exact asta este radacina raului si cauza conflictului actual, trecand peste discutii inutile despre cine ar fi autorul real al acelor "miscari populare" dupa modelul care il stim si a facuta atatea victime si a lasat in urma guvernari dezastruoase, la noi in '89 si in ultimii ani prin statele arabe.

De ce au facut asta, nu e greu de ghicit, dpdv economic Ucraina nu reprezinta cine stie ce interes, dar geopolitic si militar da.

Asta inseamna un pas mai aproape de Rusia, o pozite mai buna in eventualitatea unui razboi pentru ca de fapt si de drept asta se si incearca.

Au avut controlul asupra Rusiei atunci cand au determinat destramarea URSS dar se pare ca intre timp l-au pierdut si il vor inapoi.

Si cu metoda "revolutiei populare" se pare ca la rusi nu prea merge, singura modalitate prin care vor putea obtine asta este un razboi direct.

Si binenteles, intre timp, cei care controleaza media la noi, vor incerca sa convinga populatia ca Putin este o problema, ca e noul Hitler, ca va declansa razboaie apocaliptice, ca e o misiune nobila sa fie oprit si toti romanii sa se inroleze in aceasta misiune nobila.

Numai ca e o munca cam grea, acum oamenii nu prea mai au chef sa moara pentru ca asa li se spune de sus, intre timp au realizat ca razboaiele astea nu-i privesc personal de nici o culoare.

Partea nasoala e ca cei de la putere sunt corupti iar cei de jos sunt docili, si daca Occidentul va cere carne de tun romaneasca, vom exporta masiv.

Si culmea ironiei, ca de obicei, pe urma vom plati si daune de razboi.

Last edited by AlinB; 11.02.2015 at 10:21:26.
Reply With Quote