View Single Post
Vechi 11.02.2015, 11:01:13
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de fallen Vezi mesajul
Pai, asa-mi trebuie, daca am facut sex cu toti baietii care mi-au placut, si mai am si un cont gras in banca ...
Acum sa-mi fie de bine :D.
Poate chiar nu merit sa am familie, nu?

Adolescentele ar trebui sa vada si sa ia aminte, ce am vazut si eu si m-am ingrozit, la femeile care din varii motive nu au vrut sau nu au putut sa isi intemeieze familii si/sau sa faca copii ( unele au avut ocazia dar au ratat-o, altele ar fi vrut dar n-a fost sa fie, n-au avut noroc) si care au crezut ca daca-si iau o potaie de companie, le e de-ajuns, poate le-o aduce si-un pahar de apa la batranete, cum se spune...sfarsind apoi prin a nu mai putea nici s-o scoata afara sau sa stearga dupa ea....

Dar, ce e drept e drept, intr-adevar poate nu e corect sa asteptam de la copii ceea ce nu am fost noi in stare sa fim sau sa facem...vrem nu vrem, vor prelua exemplul nostru si vor zice " daca tu nu ai fost in stare sa fii mai bun, ce pretentii ai de la mine?"( nici tu nu ai dus o viata crestina, ai curvit cu tata, si poate nu numai, etc...)...
Nu inteleg ce vrei sa spui cu asta?!?
Misiunea principala a omului este sa se mantuiasca si apoi desigur daca sansele sunt in ton cu aceasta,sa-si gaseasca alt om cu frica de Dumnezeu ,sa faca familie,sa se multiplice.
Ca altele nu au avut sansa sau au ratat-o nu-i treaba noastra,drama si fricile noastre nu sunt la fel si pt ele.
Eu mi-am dorit sa ma casatotesc inca de la 7 ani cand am participat la prima nunta, petrecerea unor prieteni de familie. Nu a fost sa fie si nu disper, nu sunt traumatizata sau in culmea depresiei ca nu am copii. Tocmai ca ma axez pe copii altora,pe la biserica,cunostinte,rude.

Si asa ma irita pana la epuizare obsesia asta a oamenilor cu progeniturile lor,atatea poze,atatea disperari pt sarcina,pt alimentatie,ma irita ca faceti din copil un idol si nu ar trebui sa fie o unealta in cultul personalitatii. Ca nu ii facem ca sa ne intregeasca pe noi ca fiinte neechilibrate ci ca sa-l slaveasca pe Dumnezeu si sa-i aducem ca ofrande in biserica lui!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote