Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Da, dar te-ai facut apărător al unei extreme care aduce tulburare, dezbinare, anarhie și care interpretează Apocalipsa în fel și chip. Nu țineai isonul bine. Asta era ideea.
|
Nu. Eu nu interpretez Apocalipsa. Preotii si calugarii care au facut-o e treaba lor. Poate au dreptate , poate nu, iarasi nu e treaba mea sa judec. De aceea am si spus ca trebuie sa ne detasam de Apocalipsa. Eu am tinut isonul bine, insa s-a trezit pe aici unul sa deturneze si sa incalceasca spusele mele.
Legat de Apocalipsa , sustin ideea ca nici nu ar trebui sa ne framantam cu gandul de a identifica timpurile vizavi de ea. Nu e necesar. Indiferent ca suntem mai aproape sau mai departe de sfarsitul lumii noi tot aceeasi viata trebuie sa o urmam, o viata crestina de iubire de Dumnezeu si de oameni. Ce va fi, va fi, cum va voi Dumnezeu. A vrea sa afli daca traiesti vremurile de pe urma, ca sa te pocaiesti , esti in mare pacat. Caci pocainta trebuie oricum.
Oricum eu sustin ca numarul 666 sunt pacate si nu e un numar in sine, strecurat pe nu stiu ce benzi, sau cum am citit ca virgula card inseamna drac si alte cele. Si daca inseamna ce? ne e frica de draci? daca ai pe Dumnezeu cu tine nu trebuie sa iti fie frica de draci nici daca s-ar urca in buzunar. Ca are grija Bunul sa il alunge.
De ce sa aduca tulburare un refuz care oricum este incadrat in lege? Mai degraba e invers. Tulburarea a semanat-o altcineva. Daca erau oameni cu O mare spuneau de la inceput, cine nu vrea nu e nimic, poftim adeverinta, cine vrea iara bine, nu sa puna oamenii sa se aseze in extreme si sa arunce unii in altii cu pietre.