View Single Post
Vechi 12.02.2015, 13:11:55
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Pai ca sa ie bine in primul ran pt el/ea, ar trebui sa fie mai nesimtit, mai nepasator, mai egoist, mai golan, mai tupeist, mai increzator, chiar putin arogant...sa nu-i pese foarte tare nici macar de noi, parintii, iar de restul lumii nici atat....acum desigur fiecare dintre noi are liber arbitru si e liber sa aleaga ce cale urmeaza si pe cine asculta, dar conteaza foarte mult si invataturile parintilor...iar aceste invataturi, daca l-am tine departe de biserica, le-ar asimila foarte usor, i-ar intra in sange...nu ar mai interveni nici un conflict ideologic ( de ce aia acolo spun sa fii/sa faci intr-un fel, sa iubesti pe Dumnezeu si pe aproapele, iar ailalti acasa imi spun sa nu dau nimic la nimeni si sa nu-mi pese de nmeni si nimic???). Si acum pe bune, ar fi mult mai bine pt oricare dintre noi daca nu am avea acest gen de conflicte interioare...dar ar insemna ca daca il invat asa, atunci e o ipocrizie sa il duc la biserica sa il impartasesc, daca am de gand sa-l invat sa fie egoist...
Reply With Quote