Citat:
În prealabil postat de stephgnr
La 3 Či 5 te contrazic. Toate mucoasele se dau mari femei, umblă mai mult dezbrăcate decât îmbrăcate, îČi pun tot felul de porcării prin ele ca să arate âmai bineâ, se rup prin cluburi, au capul gol Či reprezintă o Čintă.
|
Pai cred ca sugestia ta este ca toate femeile din lume sa fie imbracate asa, nu?
Stii ce religie mai crede asta? Te las pe tine sa deduci.
Citat:
Eu nu pot să vorbesc în numele unui bărbat că nu Čtiu cum să procedez în situaČia asta, dar toČi prietenii mei de sex masculin, când văd o arătare din asta, pe stradă sau oriunde, nu se gandesc la nimic în afară de a o avea pentru o seară. :)) În fond, e amuzant când te uiČi la ele Či le vezi aČa mari dive. Parcă o cer cu lumânarea. Scuză-mă, asta e opinia mea.
|
Este normal ca un barbat sa gandeasca asta, e ceva biologic. Dar de la asta la viol e cale lunga. Nu, nu o "cer cu lumanarea". Daca vezi pe cineva cu o mare tinta pe el in public, si tu ai un pistol, e musai sa-l impusti numai ca "o cerea"?
Citat:
Dacă nu-mi port eu de grijă în lumea asta, atunci cine îmi poartă?
|
Prietena mea a locuit in Arabia Saudita. De fiecare data cand iesea in public, trebuia sa poarte o burqa, pentru ca "nimeni nu le purta de grija, si daca se vede ceva inafara de ochi si degete, si-a cerut violul". Suna cunoscut? Nu cred ca o femeie ar trebui sa traiasca intr-o societate unde trebuie sa se acopere complet de frica sa nu fie violata.
Si ghici ce. Si in Arabia Saudita sunt multe violuri, chiar daca femeile se acopera complet.
Citat:
Cât despre fetele alea deČtepte de zici tu că au fost violate, nu au fost destul de deČtepte... Îmi pare rău să o spun, dar dacă te bagi în cuČca unui câine, nu te aČtepta să nu te muČte. Fă fetele să înČeleagă că nu ceea ce ai în exterior contează. Či eu nu-s vreo frustrată balenă, arăt foarte bine la corp, dar nu-mi iau blugi strâmČi sau pantalonii scurČi/fuste de-o palmă, nu mă fardez deloc, d-apoi ca să atrag băieČi, nu stau cu bustul cât mai la vedere. Încerc să-mi văd de treaba mea, Či să nu atrag atenČia. Nu merg în cluburi noapte de noapte, nu merg acasă la bărbaČi, nu merg noaptea pe stradă. Sunt multe alte metode să te distrezi. E relativ simplu. Či încă o dată: NU am zis că femeile o merită ci am zis că o caută!
|
http://www.thedailybeast.com/article...n-minutes.html
Vai, intr-adevar, ia uite cum mai mult de 200 de femei si-au facut-o cu mana lor! N-au fost destul de destepte, saracele.
Citat:
Cât despre 4, eu nu discut despre musulmani. Nu sunt niČte indivizi care să merite un asemenea efort. Dragostea mea faČă de aproape se aplică la toČi oamenii, nu contează {rasa, culoarea, naČionalitatea} \ {Čigani, musulmani}. Musulmanii trăiesc în înČelăciunea aia diavolească de religie, ei chiar cred că e bine ce fac Či, pe lângă toate astea, mai fac Či victime nevinovate pentru religia lor prostească. AČa ceva n-am cum să tolerez. Singurul lucru pe care l-aČ face e să sun la 112 dacă îl văd pe jos, pe stradă.
Toate bune!
|
Ti-ar placea sa-ti zica cineva asta despre religia ta? Inlocuieste [musulmani] cu [crestini] si afla ce ar putea sa zica evreii, musulmanii, hindusii, etc despre crestinism. Ti-ar placea sa auzi asta? Din cate vad, dragostea ta fata de aproapele se limiteaza la crestini.
Toate bune si tie.