View Single Post
Vechi 13.02.2015, 18:16:44
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Preotii pe care i-am cunoscut eu in Romania,locuiau in locuinta din curtea bisericii,locuinta care nu era proprietate personala ci ii revenea preotului paroh pe care o folosea pana la moarte.
Pana si preotii din USA cu care am venit in contact ,au fost de o modestie uluitoare pt posibilitatile de aici.

Acum,lumea,masele,gloatele trebuie sa priceapa ca si preotii sunt in esenta oameni ca si noi si nu sunt imuni coruptibilului. De aceea ca femeie nu-ti poti permite sa apari indecent in biserica ca mai apoi sa te arati socata ca preotul s-a uitat mai staruitor sau altele.
Sau sa aparem in biserica dichisiti,in blanuri,piele,haine scumpe, bijuterii si sa ne aratam iarasi socati ca"popa" ne-a cerut 7 mil pt o inmormantare.
Cine are mai mult si ii prisoseste atunci sa dea mai mult!

Decat sa te smintesti din cauza averii popii mai bine iti spui cu ingaduinta ca poate are o familie bogata,rude plecate in afara care l-au ajutat sa-i faca casa etc.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote