Citat:
În prealabil postat de abaaaabbbb63
Deci homosexualii ar trebui sa devina calugari toti?
Interesanta idee. Ma intreb cati o sa fie de acord cu ea.
|
Nu neaparat, ar putea cauta cauzele comportamentului deviant si repara.
Doar daca nu e vorba de probleme psihice grave de genul unei schizofrenii avansate sau retard sever cum avea saracul baiat de la noi care a facut schimbare de sex din baiat fata si acum vrea invers) si e mai mult chestiune de medicamentatie.
http://stirileprotv.ro/stiri/social/...anssexual.html
Citat:
Sorina, sau Sorin, dupa cum stau acum lucrurile, recunoaste ca ce-a facut a fost un capriciu al tineretii. Arata insa cu degetul spre medicii care au facut operatia si pe care ii acuza ca s-au folosit de el ca de un cobai.
Are 34 de ani acum si regreta ca s-a transformat in femeie pe cand avea 19 ani: ,,Nu sunt femeie! Eu sunt barbat. Mananc ca un barbat si arat ca un barbat si mie imi plac fetele. Femeile frumoase imi plac mie."
"Inainte ma chema Sorin, eram copil si nu m-am gandit cum o sa fiu. Eu am fost un fel de cobai. Am facut-o din curiozitate! N-am vrut sa ... Nu doream sa fiu chestia aia, sa fac schimbare de sex. Imi pare rau de ce am facut!"
Acum vrea sa isi schimbe din nou sexul. O operatie nu doar extrem de complicata ci si foarte costisitoare.
|