View Single Post
Vechi 14.02.2015, 09:33:48
abaaaabbbb63
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
Adevarul e ca si mie imi atrag atentia fetele prea putin imbracate, cu toate ca-s femeie. Pur si simplu imi "zboara ochii". Si ma mir, ba ca nu ingheata (la -12 grade sa vezi una cu o fusta cat o palma si o gecuta scuuurta de tot te cam intrebi asta), ba cum de are curaj sa iasa asa (dati-va seama daca mie, ca femeie imi fug ochii, cum fug ochii unui barbat in directia lor).

Si fardurile pot fi folosite cu masura, astfel incat sa pari a nu prea purta machiaj; la fel cum le poti folosi sa devii un clown. Sunt si in machiaj niste reguli care muuulte fete/femei nu le respecta deloc (exemplu: daca machiezi mai puternic ochii, atunci buzele sa ramana naturale si daca iti faci buzele cine stie ce cuyloare puternica, un rimel ajunge la ochi); dar nuuu, vezi mini clowni la tot pasul (buze rosii/toz intens si ochi negrii/albastrii/moc/orice alta culoare super intensa)... Si ne miram ca ne fug ochii? La asta cu machiajul mie imi fug ochii de obicei si ma oripilez; prea putin vad pe cineva machiat frumos, "cu regula".

Apoi ce zice yasmina si Ioan_Cezar e la fel de adevarat...
Pai da, si poti sa spui " isi cauta raceala cu lumanarea", "sunt un pic (mai mult) indecente" sau "machiajul are o limita". Dar e cale lunga pana sa spui " isi cauta violul cu lumanarea".

Cum am zis, chiar daca merge cea mai frumoasa femeie goala pe strada, ar trebui cel mult sa primeasca o amenda de la politie, si in acest caz poti sa zici "si-a cautat-o". Dar daca facea asta, si este violata de un barbar, si tu zici " si-a cautat-o", pai imi pare rau dar nu cred ca multa lume o sa mai vrea sa mai aiba de a face cu tine, pentru ca este un rationament foarte ingust.
Reply With Quote