Iata si un raspuns adresat lui Lucian Mandruta:
Dragă Lucian Mîndruță,
Sunt unul din tinerii între 20 și 35 de ani cărora te-ai adresat prin intermediul scrisorii postate pe blogul tău.
Ești supărat pentru că ți se pare că nu am vrea să ne apărăm țara. E dreptul tău să crezi asta. Dar e și dreptul nostru să-ți spunem că greșești. Cred cu tărie că majoritatea tinerilor români vrea să-și apere țara, dacă ar fi atacată. Și subliniez
dacă ar fi atacată. Cred că ei își iubesc părinții, bunicii, soțiile și copiii și nu ar fugi. Nu am fost niciodată un popor laș.
Dar suntem un popor inteligent, în ciuda spălării intensive de creiere pe care tu și postul tău de televiziune ați practicat-o atâta amar de vreme. Vedem că nu suntem chemați să ne apărăm țara, ci să mergem să ținem partea unui imperiu într-un război economic cu alt imperiu.
Poate că scrisoarea ta ar fi credibilă, dacă nu ar abunda în manipulări ieftine și minciuni obscene. Și mai ales dacă nu ar fi scrisă de tine.
Tu te-ai găsit să vorbești de teroarea anilor ’50 și de ruși? Tu, care l-ai promovat pe Silviu Brucan, criminalul care cerea în Scânteia pedeapsa cu moartea pentru Iuliu Maniu și Ion Antonescu?
Continuarea:
http://activenews.ro/draga-lucian-mindruta_1885482.html