Subiect: AUTENTICITATE
View Single Post
Vechi 26.01.2008, 22:09:26
quasar quasar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.11.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de alynnna
Corbule revin cu aceeasi intrebare:
Te intreb civilizat pe tine personal unde ai auzit difuzoarele date la maxim deranjand lumea din piete? Si daca imi permiti inca o intrebare, Corbule esti ortodox?
Multumesc anticipat!

Noesis:
Folosesc doar un bob de tamaie dimineata la rugaciune, nu tamaiez toata casa, deplasarea fiindu-mi anevoioasa:| Ce vina am eu ca tamaia se strcoara si pe sub usa iar vecina mea cu simturi f.dezvoltate simte mireasma?:D
Sunt persoane care efectiv nu suporta mirosul de tamaie sau de mir. Nu vreau sa analizez acest aspect, fiecare sa traga concluzia pe care o doreste. Si eu am deranjat prin tamaiere si cu aroma de mir. In general persoanele care sunt deranjate de tamie si mir, sunt irascibile, vulgare, far de credinta. Dar nu-i bine a judeca . Alina ai nadejde si speranta , pentru ca multe vei mai vedea si auzi in viata. Totul este sa-ti pastrezi credinta nealterata indiferent daca-i bruiata sau blamata de altii.
da nici eu nu suportam mirosul de lumanari,de tamaie nu mai zic,de mir si caldura din biserica in noaptea de inviere ma scotea din minti...asta mai demult...acum ador mirosul de mir,cand plec la facultate si ma dau pe frunte si p maini trag un inspirat direct din sticluta ca sa imi ramana mirosul,sa-l simt si cand sunt afara...
Reply With Quote