View Single Post
Vechi 16.02.2015, 12:05:47
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Fii serioasă, încă nu am auzit de copii care s-au prăpădit (neuronal) pentru că au fost treziți de părinți (la o oră normală, 8 dimineața) pentru a fi duși la biserică. Copilul sugar adoarme oriunde ar fi, pe drum spre biserică, în biserică. Părerea mea este că exagerezi cu studiile. La fel, vezi ce zice părintele tău duhovnic.
Ovidiu B este alegerea ta sa nu crezi. Nu consider ca trebuie sa neglijam nici realitatile medicale in favoarea credintei. Una nu o exclude pe cealalta. Imi doresc sa-mi impartasesc copilul cat mai des pentru ca stiu si nu am niciun dubiu ca este cel mai bun lucru pentru el sa se uneasca cu Hristos. Insa chiar Hristos ne-a lasat invatatura ca trebuie sa avem grija de trupul nostru care devine templul in care El intra in momentul sfintei euharistii.
Da, copilul sugar adoarme si in biserica, si crezi ca il poti trezi bagandu-i pe gat lingurita cu sfanta impartasanie si el va percepe asta ca pe o experienta placuta? Iti garantez ca nu.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote