Citat:
În prealabil postat de DragosP
Mai citește-l o dată și apleacă-te cu atenție asupra următorului lucru care este ceea ce am zis și eu de ieri într-una:
"Ne ajută ceea ce am scris până acum să înțelegem că, în privința copiilor mici, poate fi făcută o derogare de la regula ajunării, ei primind Sfânta Împărtășanie și dacă au mâncat cu câteva ore înainte. "
"Exagerat" e deja puțin spus! 
Gata, m-am retras din discuție. Să fiți sănătoși!
|
Regret sincer sa vad ca sunteti atat de inchistati si nu vreti sa percepeti niste realitati ale dezvoltarii fizice umane demonstrate stiintific ca si cum credinta ar nega stiinta. Cand defapt ele merg mana in mana pentru ca nimeni altcineva decat Bunul Dumnezeu a creat lucrurile asa cum sunt si de la El si de la nimeni altcineva este randuit ca omul sa functioneze biologic intr-un anumit fel.
Nici eu nu mai vreau sa continui aceasta discutie. Dar pentru acei parinti care intamplator vor urmari aceasta discutie si pe viitor, le recomand sa citeasca studiile facute in acest sens si sa nu neglijeze niciodata acest aspect. Copilul mic nu trebuie niciodata trezit din somn. El trebuie lasat sa-si implineasca singur necesarul fizic de odihna.