Subiect: Razboi sau nu...
View Single Post
Vechi 16.02.2015, 15:15:42
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Acuma sa fim seriosi- nu cred ca Rusia reprezinta astazi un pericol pt securitatea nationala a Romaniei!
Desi de-a lungul istoriei au existat conflicte intre romani si rusi, totusi astazi nu Rusia ocupa parti din stravechile teritorii romanesti- ci Ucraina.
Iar dupa 1990 distrugerea agriculturii si industriei romanesti nu a avut loc din cauza intereselor rusesti, ci a intereselor celor care astazi opinia publica , mass-media si conducatorii nostri i aplauda- adica a intereselor vest-europenilor si americanilor.

Iar in legatura cu o eventuala recrutare a tinerilor sau incorporare- cred ca, indiferent ca-i place sau nu, indiferent ca este de acord sau nu, orice tanar si in general orice cetatean trebuie sa respecte legile tarii.

Acum un al treilea razboi mondial intre Rusia si vest-europeni si SUA nu cred ca va aveea loc- totusi atat la Moscova cat si la Wasghinton sau Bruxelles, sunt oameni destul de lucizi incat sa-si dea seama ce ar insemna un al treilea razboi mondial.
Probabil situatia din estul Ucrainei se va calma, vor aveea loc negocieri in spatele usilor inchise si se va ajunge la o intelegere reciproc avantajoasa.
Reply With Quote