Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Sa fugim? Unde sa fugim? Cum sa fugi si unde sa te ascunzi? In subsolul blocului? In WC-ul din curte? Pentru ce sa fugi? Ca daca esti prins, tot la dezertare te baga.
Eu nu ii inteleg pe cei care cauta sa se eschiveze in astfel de situatii. Nu va place razboiul? Nimanui nu ii place. Dar pacea va place, nu? Lipsa bocancului rusesc pe ceafa va place? Stilul actual de viata va place? Stiti care e pretul tuturor acestor lucruri? Stiti ca acest pret se plateste in sange si ca la ceva timp vine mereu vremea decontului?
|
Sau poate pentru ca esti mai slugarnic si conformist si iti plac scuze ca cele mai de sus.
Citat:
I-as intreba pe tinerii astia nemultumiti daca le place sa se ridice dimineata din pat si sa plece inca somnorosi la serviciu. Si, daca nu le place, de ce o fac in continuare. "Pentru bani", o sa-mi spuna majoritatea. Pentru ca sunt recompensati. E, uite ca si pacea costa.
|
Yah, unii o strica si altii trebuie sa repare cu sangele si viata lor.
Faina treaba, nimic de zis.
Inrolati-va ca sa nu mai traiti pentru 200euro ci sa si muriti pentru aia 200euro, asta mie mi se pare culmea cinismului si ala care face propaganda la stilul asta de "viata" pur si simplu o coada de topor.
Citat:
Eu, unul, m-as duce la razboi nu pentru ca asa-mi cer Ponta si Iohannis, ci pentru a proteja acest stil de viata in care pot oricand sa ii injur pe cei amintiti. Pentru viata asta in care am acces la internetul monitorizat de americani, la un job platit de francezi, la lapte polonez, zacusca ceheasca si pui ieftin din Danemarca (toate in detrimentul productiei autohtone de alimente). Cu toate relele ei, viata asta e de o mie de ori mai buna decat una in care rusa e a doua limba si in care daca spui ce nu trebuie ajungi la puscarie.
|
Serios? Pai cam peste tot in Europa poti face puscarie daca te legi de Holocaust.
In Franta, daca ai tupeul sa spui ca ceea ce facea musiu Charlie nu era tocmai ok si pentru chestia asta si adolescentii risca sa faca puscarie.
Poti sa faci glume/caricaturi vizavi de musulmani si ca sunt macelariti in Egipt, dar nu poti face glume despre Charlie ca si-a cautat-o si a incasat-o.
High School French Kid Put In Prison This Week For Linking To Charlie Hebdo Parody Cartoon
https://emsnews.wordpress.com/2015/0...arody-cartoon/
In Anglia poti face puscarie daca pui sub semnul intrebarii "normalitatea" homosexualilor.
Si tot asa, lista promite sa se lungeasca.
Sigur, poti merge la vot si influenta..fix nimic, aceeasi plutocratie cleptomana care vegheaza exclusiv asupra intereselor lor iese de fiecare data, indiferent sub ce eticheta/culoare politica.
La rusi nu stiu sa fie o problema decat opusul, propaganda homosexuala desantzata ceea ce cred ca nu e tocmai o binefacere sociala.