27.01.2008, 00:20:04
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 12.01.2008
|
|
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de tot_jean
Citat:
În prealabil postat de arghirutza
Citat:
În prealabil postat de mirelat
:) nu cred ca strajeru e sectant, doar ca aici la "Secte si Culte" si-a inceput el activitatea/tentativa de indreptare a forumistilor, mai mult sau mai putin crestin-ortodocsi...
|
Cand cineva,ca fratele Strajeru,citeste din Parintele Cleopa Ilie este ortodox convins.In scriiele Sfintiei Sale Parintele Cleopa, face trimiteri clare la Biblie.
|
da daca nu am avut ocazia sa citesc Parintele Cleopa......nu sunt ortodox convins?asta e un nou criteriu?
|
Nu draga Jeane, nu te speria de lipsa ta acuta de lectura. Incearca totusi sa mergi la Biserica la slujbe, incearca macar sa te rogi in fiece zi si sa-ti schimbi gandirea si vorbirea intru cele Duhovnicesti, lasand uitarii multe din cele inutile ce te framanta. Nu stiu ce varsta ai, dar daca esti copil, se justifica intrun fel, modul tau de gandire, iar de esti adolescent, maturitatea a intarziat s-apara momentan. Citeste, invata, asculta si iubeste-L pe Dumnezeu si ai sa devi alt om, razand de ce -ai lasat in urma. Nadejde si mult curaj, draga Jean.
|
Matei 19:14 :"Iar Iisus a zis: Lăsați copiii și nu-i opriți să vină la Mine, că a unora ca aceștia este împărăția cerurilor."......deci sunt pe calea cea buna.
|