Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Franta a refuzat livrarea acestor nave rusilor tocmai din cauza conflictului din Ucraina, existand indicii ca descreieratii de la Kremlin le vor folosi contra poporului ucrainean.
|
Folosite cum, "impotriva poporului ucrainean" le urca cumva pe un trailer si le plimba pe uscat sa traga cu tunul pe uscat?
Citat:
Desigur, Franta a facut acest gest riscand pierderea acestui contract gras. Cinste ei!
|
Prostii, au facut asta pentru ca au fost presati de americani.
Li s-a explicat ca pot pierde mai mult decat cateva miliarde cat era contractul.
FRANTA “AMENDATA” DE AMERICANI PENTRU CA A VANDUT MISTRAL-URI CATRE RUSI
http://www.chiazna.ro/7527/franta-am...uri-catre-rusi
Citat:
Daca m-ar fi intrebat pe mine, le-as fi spus de la bun inceput ca ideea de a-i inarma pe rusii lui Putin e la fel de creata ca ideea de a-i inarma pe musulmanii salafisti.
|
Pai e bine ca nu te intreaba nimeni, pacat ca unii totusi o fac, in alte chestiuni destul de importate din pacate.
Citat:
Dar, pesemne ca, initial, francezii cazusera in aceeasi plasa ca unii de pe forum: crezusera ca Putin o fi vreun crestin ortodox, care nu mai are nicio legatura cu indelungata istorie de asuprire a popoarelor. Ei bine, rusul isi schimba parul, dar naravul ba.
|
Nu cred ca a crezut nimeni asta.
Dar cred ca unii cred ca el se afla intr-o pozitie defensiva si altii sunt de fapt in ofensiva.