Subiect: Razboi sau nu...
View Single Post
Vechi 18.02.2015, 16:44:30
Barsaumas
Guest

Implicit

CristianR, trezeste-te! Occidentul e "moalesi legalist", adica dupa tine, corect, cind ii convine.
AMBELE, sunt oribile, si stapinirea rusa si cea occidentala.
Va e asa frica, incat trebuie sa lasati, cf. verba volant, scripta manent, dovezi pe net ca sunteit aglitinati cu actuala stapinire?
Se pregateste ceva? Sunteti ortodocsi pe bune, nu ca mine, catolici pe bune nu ca mine, dar toti cinstim, fiecare in sinaxarul credintei sale, sfinti care au fost martirizati cu familii cu tot. Brusc, va e frica pentru voi si vostri, si scrieti ce se cere.
Stiti ceva ce eu nu stiu?
Daca DA, raspunsul meu e: nu imi pasa.
Chiar nu vedeti ca EuroIadul sustine exact ce un credincios nu ar trebui sa sustina!?
De ce sunteti asa moi, conformisti, subiectivi?!
Stii cat urasc reaua-vointa si subiectivismul? Cam cum ar trebuie sa uram cu totii pacatul. O, da, am subiectivismul meu propriu. Bun. Crezi ca nu stiu de crima rusa de la Beslan? Crezi ca nu stiu de jaful pe care marile companii rusesti, kazahe si occidentale il fac in Extremul Orient, nimicind ecosistemle locale si dezradacinind populatiile autohtone? Ma credeti naiv, tu si altii de un gand cu tine, si nu imi place.
Nu pup Rusia in koor. Insa, oricine are o linie diferita de imperialismul euroamerican, e (IN MOD RELATIV SI PE MOMENT) bun.
Si, Cristi, nu mai elogia capitalismul. O sa iti spun pe privat ceva naspa si personal de tot despre cum l-am resimtit eu. Si da, ca sa vezi ca sunt lucid si deschis, si nu un fanatic al cauzei (stii cat urasc "aglutinarea sub orice steag"): sunt de acord cu un capitalism cu proprietate privata MICA. Fara corporatii, dar si fara un Stat care se baga peste tot.

Last edited by Barsaumas; 18.02.2015 at 16:54:38.
Reply With Quote