Subiect: Razboi sau nu...
View Single Post
Vechi 18.02.2015, 19:15:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Am văzut Č™i eu ce a văzut lumea: poze, filmări, relatări. Nu pretind că sunt foarte bine informat, nu Č™tiu cât este informare Č™i cât propagandă; nu vreau să speculez prea mult.
Link -uri te rog cu poze si filmari din care sa rezulte lucrul asta mai presus de orice indoiala.
In ceea ce priveste relatarile, si eu iti pot spune povesti cate vrei.

Citat:
Nu e vorba să colonizeze Europa. Dar dorinČ›a de a reface vechiul URSS cu tot cu sferele de influenČ›ă este foarte credibilă, având în vedere avântul militar pe care l-a luat Rusia de când a venit Putin la putere.
O idee promovata de mass media occidentala pentru a pregati terenul declansarii unui razboi pretins legitim cu Rusia.

Cum au facut si in Irak, Libia, etc. Si pe urma stim ce s-a intamplat.

Daca e sa judecam dupa "avantul militar" cred ca mai bine te-ai uitat la bugetul SUA si la ce au facut cu el prin lume.

Citat:
Repet, vina pentru asta o poartă ai noČ™tri, respectiv acei securiČ™ti care au făcut „afaceri” după 90, contracte privilegiate cu statul, punând toată industria la pământ Č™i făcând, pe bani publici, achiziČ›ii la preČ›uri chiar Č™i de 1000 de ori mai mari decât piaČ›a.
Si asta nu sub ochii obladuitori ai UE din care chipurile facem si care ne soma anemic si formal sa eliminam coruptia si o parte sau chiar la cererea expresa a FMI?

Citat:
Dacă în jurul tău oamenii au o altă mentalitate, fac afaceri cinstite, îČ™i plătesc taxele, oricine poate ocupa un post bugetar sau bine plătit doar pe seama competenČ›ei, în urma unui concurs cinstit Č™i transparent, licitaČ›iile nu sunt cu dedicaČ›ie Č™.a.m.d., înseamnă că nu trăim în aceeaČ™i Č›ară.
Sau poate trebuie sa-ti schimbi mediul social.