19.02.2015, 10:50:52
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Corinusha
Adevarul chiar e ca exagerezi deja. Care realitati medicale, ca doar nu trezesti copilul in fiecare zi; nu pateste nimic daca il trezesti si o data pe saptamana sa il duci la impartasit. Tu crezi ca percepe cumva experienta la care va referiti ca "ii baga pe gat lingurita ...". Ma mir ca nu a obiectat nimic in legatira cu "barbaria" botezului, o experienta pe care posibil sa chiar nu o perceapa copilul prea bine, desi nu pateste absolut nici un rau. Pai daca nu iti convine, nu-l mai duci la impartasanie si pace. Nu or sa se conformeze preotii ca tu esti paranoica; n-o s-o faca nimeni. Copilul oricum va trebui sa se obisnuiasca cu trezitul dimineata; pentru ca presupun ca va merge la gradinita si scoala, sau nu-l vei trimite la gradi, ca nu cumva sa iti trezesti copilul?
Nu stiu unde ai citit studiile, dar citeste-le CU ATENTIE si a doua si a n-a oara; ceva clar nu ai inteles cum trebuie...
Deci vrei sa iti impartasesti copilul faci niste sacrificii, iar daca nu esti dispusa sa faci sacrifiiile (sa trezesti copilul sau sa mergi in alta parte) o lasi balta sau cel putin nu te plangi. Si gata... N-o sa stea nimeni in cap din cauza ca noi vrem aia si aia pentru copiii nostri. Lumea nu incepe si nu se termina cu copiii nostri, chiar daca lumea NOASTRA incepe si se termina la copiii nostri. Trebuie sa tinem cont si de restul, ca nu traim doar noi si familia noastra pe Pamant, oricat de leoaice protectiva am fii cu puiii nostri. Si inca un sfat: nu lua TOATE studiile de bune sau cauta si altele; oricum vei vedea contradictii legate de orice, inclusiv dezvoltarea copilului si stil de parenting.
|
Am sa ignor comentariul tau pentru ca plin de rautati gratuite.
|