View Single Post
Vechi 19.02.2015, 12:51:36
Ioan_Cezar Ioan_Cezar is offline
Banned

Data înregistrării: 17.06.2014
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Corinusha ,l-am intrebat pe duhovnic daca pot lua omega 3 si in zilele de post si m-a intrebat daca mi-a recomandat medicul.Eu luam ca pe un supliment alimentar si i-am spus ca nu mi-a recomandat.
Parintele mi-a spus sa alerg la Hristos ca El ma va vindeca.
Indirect am inteles ca nu pot lua miercuri si vineri ,intre timp am descoperit uleiul de in.
Ce parere ai ? E parintele un vanator de miracole?
Citeste psalmul 102 si sfanta Evanghelie si iti vei schimba gandirea.
David nu a scris de la el tot ce a scris acolo.
Incepe postul si e bine sa il insotim cu citirea sfintei Evanghelii ,a Psaltirii ca sa ne intarim.
Neincrederea asta in binefacerile lui Dumnezeu se poate transforma foarte usor in necredinta.Valabil si pentru Cezar ce am scris aici.
Ai găsit undeva neîncrederea mea în binefacerile lui Dumnezeu? Mai exact, unde? Pune degetul!
Sau mai degrabă găsești întotdeauna exprimate în postările mele neîncrederea și respingerea superstițiilor și fanatismului unor credincioși care judecă strâmb, fără discernământ?
Părintele a spus să alergi la Hristos pentru că a văzut că iei pastile de capul tău. Și da, doar Hristos îi vindecă pe cei cu apucături prea libertine și căpoși, pe cei care iau pastile după închipuirea lor și care descoperă miraculoase uleiuri. Tocmai pentru a te scoate din rătăciri băbești și miracole copilărești ți-a spus preotul ce ți-a spus. A văzut că devenisei clienta farmaciilor și că te îngrijeai prea mult de scumpul tău corpuleț și atunci te-a tras de mânecă. Dar văd că n-ai înțeles sensul intervenției preotului și-i dai înainte cu rătăcirea...

Last edited by Ioan_Cezar; 19.02.2015 at 12:54:38.
Reply With Quote