Citat:
În prealabil postat de Ioan_Cezar
Ai găsit undeva neîncrederea mea în binefacerile lui Dumnezeu? Mai exact, unde? Pune degetul!
Sau mai degrabă găsești întotdeauna exprimate în postările mele neîncrederea și respingerea superstițiilor și fanatismului unor credincioși care judecă strâmb, fără discernământ?
Părintele a spus să alergi la Hristos pentru că a văzut că iei pastile de capul tău. Și da, doar Hristos îi vindecă pe cei cu apucături prea libertine și căpoși, pe cei care iau pastile după închipuirea lor și care descoperă miraculoase uleiuri. Tocmai pentru a te scoate din rătăciri băbești și miracole copilărești ți-a spus preotul ce ți-a spus. A văzut că devenisei clienta farmaciilor și că te îngrijeai prea mult de scumpul tău corpuleț și atunci te-a tras de mânecă. Dar văd că n-ai înțeles sensul intervenției preotului și-i dai înainte cu rătăcirea...
|
De unde stii dumneata ca sunt clienta farmaciilor ?
Nu mi-am permis sa presupun de nimeni nimic pana acum ,dar dumneata vad ca o faci fara discernamant.
Omega 3 se ia pentru probleme dermatologice si e un supliment alimentar facut din ulei de peste ,deci interzis in zilele de post.
In rest ce sa mai vorbesc ,ia-te de mana cu Corinusa care vrea sa socializeze si ea pe aici .