Citat:
În prealabil postat de anita
Mai Corinusa ,daca medicul ar fi recomandat poate parintele ar fi facut un pogoramant sa iau pastilele si in zile de post ,dar am preferat sa iau omega 3 in locul unor otravuri din farmacii.Nu ai inteles pt ca nu stii ca Omega 3 nu e un produs de post.
Ce treaba ai tu ca nu fac vanzare farmaciilor ?
Si miracol eu vad ca pe ceva ce se ofera necredinciosilor sau pe la catolici ,protestanti ,pe acolo, noi ,ortodocsii credem in minuni .Si sa stii ca minunile sunt mai mult pentru cei care merg la biserica ca sa se intareasca in credinta.
|
Anita, cameaza-te. Am zis io ceva de farmacii?! Da, stiu ca Omega 3 e din ulei e peste si da, medicul iti poate recomnda sa iei DACA ai nevoie; nici suplimentele nu eok sa le iei asa de flori emar, ca si alea iti pot face rau. Suplimentele se iau daca ai carente de ceva; pentru ca si daca ai substranta respectiva in exces, poti sa o dai in altele. Si suplimentele nutritive se dau cu masura si le poate recoamanda medicul la nevoie.
Minunile sunt doar pentru ortodocsi ca, vai, ortodocsii sunt religia adevarata? Catolicii n-au minuni, in alte imprejurari nu se intampla minuni. Nup, doar la ortodocsi... restul sunt...ce, atunci?!
Prin crestinismul e apa de ploaie ma refer la ideea de credinta IN religii/secte/culte, nu la credinta in Dumnezeu.
Dragos, ce am aratat prin postarile mele de-a lungul timpului? Ca nu-s de acord cu tine... ok...ti-am bagat pe gat ce cred eu de raspunzi asa ironic sau care-i faza? Nu poti pur si simplu sa treci peste postarile mele si sa nu le citesti? Nu cred ca te-am jignit si nu red ca am jugniti nici ortodoxia doar pentru ca am o parere diferita de a majoritatii.