In ce zona? In Vitan. Mai exact intre Vitan si Dudesti. Avem o biserica mai noua in capul strazii ( in Dudesti), Sf. Treime, si una mai mica mai spre Dristor, langa sc. 80. Nu stiu de care vom apartine. Nici de care scoala vom apartine , de 80 ( cea din Dristor) sau de 84, cea din intersectia Vitan x M . Bravu. Eu mer la serviciu spre Berceni, deci cel mai probabil, cat voi mai merge, ma voi opri in zilele de sarbatoare la Targa-Vitan, biserica veche din intersectia mai sus amintita. Saptamana viitoare insa vom fi tot la vechea locuinta si voi merge la canon ( sper sa mai apuc ceva din el ) tot la biserica unde mergeam si pana acum. As vrea dacase mai poate sa mai vin si la Inviere tot aici ( nu e f departe, cateva statii) pt ca ar fi ultima oara cand as mai putea sta la slujba de Inviere toara noaptea, pna va mai creste copilul...( era bine daca ma puteam si impartasi ,dar..nu cred ca se poate, nici macar acum...)
Nu stiu daca ma mai crede ca mi-e sila de carne, pot insa sa invoc alte argumente medicale ( detoxifierea colonului), mai ales ca copilul s-a dezvoltat bine, slava Domnului, n-a ramas in urma, ba chiar dupa calcule avea 12 sapt si 5 zile si dupa dimensiuni 12 sapt& 6 zile :)... totusi nu l-as priva de calciu tocmai acum, ca deja mi s-a rupt o bucata de dinte...( bine, ma asteptam, nu cred ca e de la decalifiere ci pt ca ramasese foarte subtire...); de data asta insa nu am mai savurat asa pe deplin " saptamana branzei", desi mancarurile cu branza si oua imi plac si snt si sanatoase, dar parca prea uscate, chiar simt nevoia de ceva suculente...( salata, loboda, urzici, praz...)...
Am citit sapt asta intr-un articol publicat de Adrian C ( admn) ca miercuri pe 18 se spune pt prma data rug. Sf. Efrem Sirul.???... stiam ca abia de sapt viitoare...dar am spus-o si miercuri, pt ca urma sa merg la control& analize ( dublu-test), si m-am bucurat ca am reusit sa fac si mataniile...acum sa vedem pe viitor..( acum astept pe mail rezultatele la test)...
( Era acolo o fata, saraca, in 19 sapt, trebuia sa repete triplul-test ( nu stiam ca se mai face si ala..), pt ca ii iesise prost - risc de sindr. Edwards- desi la ecografie fatul era absolut normal, nu avea nicio malformatie evidenta...deci uite cum te baga in boala si cu testele astea...)
Last edited by fallen; 20.02.2015 at 13:19:24.
|