View Single Post
Vechi 27.01.2008, 18:40:43
olivian olivian is offline
Member

Data înregistrării: 27.01.2008
Implicit

Dargilor, voi mai mult patati imaginea Bisericii decat sa o promovati - sa o propovaduiti. Prin certurile voastre se vede ca nici unii nici altii nu sunteti pasnici, si nici ecumenisti, ca ecumenismul propovaduieste asa-zisa "pace interconfesionala". Oricu, cred ca aveti o asa pregatire teologica ortodoxa, la felul cum va impacati... Ce nu va ajunge? V-ati rezolvat problemele de canonicitate si de vrednicie pentru a primi Sfintele Taine, si acum, neavand pacate, cautati sa le faceti?
Eu nu cred ca, intrand cineva pe acest topic, isi face imprestii frumoase despre Biserica Ortodoxa, fie cea veche, fie cea noua...
Acest conflict apare datorita "dicernamantului" ficarei confesiuni... Dar, inainte de toate, conflictul acesta se naste pe tema "NOI SUNTEM MAI BUNI DECAT VOI, IAR VOI TREBUIE SA NE URMATI NOUA". Cred ca nu asa ati fost formati duhovniceste de parintii vostri duhovnicesti. Dar, din cate se vede, ma indoiesc... Cred ca asa au stiut duhovnicii vostri sa va invete, sa va puna sa ARUNCATI CU NOROI IN ALTII, CA NU CUMVA SA LI SE VADA PACATELE LOR, MAI MULT CA NOROIUL VOSTRU.
Cred ca adevaratul scop pentru care a fost facut acest Topic, este acela de a se promova Ortodoxia pe stil vechi, sau spre conflictele "copiilor de pe forum" care n-au alta treaba decat sa se implice in "CIZELAREA ALTOR CONFESIUNI". Asa este? Eu cred ca nu. Cred ca si voi aveti bunavointa ca sa pastrati o "liniste sufleteasca" atunci cand conversati, ca cei ce citesc ceea ce scrieti voi, sa vada ca sunteti crestini ortodocsi, iar nu copii galagiosi. Discutie (cearta) placuta!