Iluminatu nu cu mine te certi, ci cu un text ortodox care spune ca Arhanghelul l-a ingropat :) Greu sa spui ,,Nu stiam" ? Nu moare orgoliul din atat. Sa mai ma chinui sa-ti spun ca scena relatarii mortii lui Moise sau Elisei, din pasajele biblice respective, nu mentioneaza nici un detaliu similar si speculezi, acuzandu-ma pe mine de asta? Eu iti spun iar..patima :) Stii cum spunea cineva ,,Vanity is my favorite sin" :) Stii cat de de tare si-au adus aminte, in textele biblice, de acel miracol? Daca imi dai un singur verset te cred de buna-credinta, daca nu te las in plata lu" Trice, rezista mai mult la acest gen de dialog.Recunoaste: iti sunt drag :)) PS: vezi ce a spus Bartolomeu Anania,idolatria a fost mereu in umbra evreilor.
Vrei sa ai ultimul cuvant sau sa spui doar tu fara sa te contrazic? Se rezolva daca vrei, nu ma deranjeaza.Am o curiozitate insa: am zis de prima data cu cine doresc sa discut.De ce ai dorit sa vorbim, nici in trecut nu ne-am inteles prea bine.Igor sa descurca singur, te rog sa ma crezi.Daca am cerut politicos un lucru nu era normal si civilizat sa ma lasi sa discut cu el si apoi noi doi? Am cerut ceva deplasat?
Last edited by Pelerin spre Rasarit; 21.02.2015 at 00:18:25.
|