Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit
Iluminatu nu cu mine te certi, ci cu un text ortodox care spune ca Arhanghelul l-a ingropat :) Greu sa spui ,,Nu stiam" ? Nu moare orgoliul din atat. Sa mai ma chinui sa-ti spun ca scena relatarii mortii lui Moise sau Elisei, din pasajele biblice respective, nu mentioneaza nici un detaliu similar si speculezi, acuzandu-ma pe mine de asta? Eu iti spun iar..patima :) Stii cum spunea cineva ,,Vanity is my favorite sin" :) Stii cat de de tare si-au adus aminte, in textele biblice, de acel miracol? Daca imi dai un singur verset te cred de buna-credinta, daca nu te las in plata lu" Trice, rezista mai mult la acest gen de dialog.Recunoaste: iti sunt drag :))
|
Din postarile tale se vede iar si iar caracterul tau serpuitor: detii un bagaj de "secrete" biblice si cand doresti sa te impui scoti un mic secret din maneca cu solicitarea fatarnica fata de cel umilit de tine sa-si recunoasca nestiinta. Pun pariu ca stii pe de rost cate oi, vaci si capre detineau fiecare din cele 12 semintii ale lui Israel la iesirea din Egipt.
Esti un biet cartofor ahtiat dupa amanunte fara o viziune globala asupra subiectelor discutate. Imaginea ta in mintea mea e cea a lui Iuda Iscarioteanul.
"Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!"
|