View Single Post
Vechi 21.02.2015, 00:30:18
Igor_Paslusnik's Avatar
Igor_Paslusnik Igor_Paslusnik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2015
Locație: Biserica. Creștin al Bisericii primare, cea fără erezie, numită politic după anul 1054: Ortodoxia
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Dar totusi nu sunt absurd, inteleg retinerea ta si voi face altceva, ca sa nu iti faci tu pacate: o sa comentez versetele cum le-ai postat (sa nu le modifici) si daca am obiectii cu privire la traducere le postez separat, ca o nota scurta.Este ceea ce pot eu,daca esti de acord imi spui.Altceva nu cred.
Minunat. Foarte bine. Citește, cu mila Domnului, și apoi dacă găsești ceva, spui: "aici nu sunt de acord cu tine, pentru că...".
Dar fi atent, consider că în cuvintele mele, mici și mândre, reprezint cu nevrednicie Biserica lui Hristos. Și pe Hristos.

Deci fi atent că unde nu ești de acord cu mine, o să te lovesc cu toată puterea. Cu iubire. :) Și nu glumesc.
E război în cuvânt. Și nu lupt împotriva ta, lupt împotriva vrăjmașilor nevăzuți, care te țin strâns. Împotriva ereziei protestante.

E o luptă dusă cu argumente biblice, logice. Nu cu rugăciuni. Doar în sinea noastră, în fine, nu expuse, bine?
Doamne miluiește.

Citat:
În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit Vezi mesajul
Te rog eu nu iti mai face griji cu privire la mantuirea mea, esti dragut si amabil,multumesc dar nu este cazul, imi asum eu asta,ca sa stai linistit.Nu se pune problema de convertiri pe internet in cazul meu.
Nu, asta nu pot. Iartă-mă dar nu not asta. Nu pot...
Noul Testament ortodox e manualul normalității. Să citim zilnic din el, din Patristică, Dogmatică, Sfintele Canoane, cărți de la Sfinți ortodocși, nu de alte culte, ptr. a avea viață sfântă. În erezii nu e Duhul Sfânt, Har, Taine, Mântuire.

Dorim unirea tuturor în Sfânta Biserică fără ereziile lor. Hristos/Biserica/Creștinismul este și va fi ecumenic nu eretic-ecumenist, deschis la dialog și vindecare ptr. orice boală până la Parusie. Iubim toată Creația. Sunt 9 Sf. Sinoade Ecumenice.
Biblia

Last edited by Igor_Paslusnik; 21.02.2015 at 00:36:35.
Reply With Quote