View Single Post
Vechi 21.02.2015, 01:04:50
Pelerin spre Rasarit
Guest

Implicit

Frate ce noapte furtunoasa, :)) Ovidiu eu stiu ce spui si sunt de acord, stiu foarte bine cum va raportati la ele, in trecut nu am participat la asemenea polemici dar..Igor a deschis un topic adresat protestantilor daca am inteles bine. Tot el a stabilit cadrul discutiei foarte clar: doar Biblia.Am si intrebat asta, ca sa fiu sigur. Omul a invitat pe cei diferiti de el, sau poate nu am inteles eu bine, sa dialogheze cu el pe tema cinstirii icoanelor dpdv al textelor biblice.Eu am zis sa particip la dialog,nu am nteles ca ar fi un monolog, daca este asa ma retrag eu.Intrucat particip este evident ca voi sustine un punct diferit de el.La fel de evident ca nici un ortodox nu imi va da dreptate mie, este o minima logica.Prin urmare am zis sa particip la invitatia lui,daca tot a lansat-o, nu cred ca toate versetele invocate de el pot sustine cinstirea icoanelor. Este punctul meu de vedere.Omul a fost de acord sa comentez chiar si in aceste conditii.

La final toti ii vor da dreptate lui, probabil, si fiecare va pleca in treaba lui.Nu se va schimba nimic.Crezi ca ar trebui sa ma retrag din discutie pt ca voi prezenta o pozitie diferita? Daca consideri ca ar fi ceva ofensator in asta imi spui,ne stim de ceva vreme si tin cont de parerea ta.Probabil nu am inteles eu intentia topicului.

Last edited by Pelerin spre Rasarit; 21.02.2015 at 01:12:56.
Reply With Quote